chris_juergensen:start

Chris Juergensen leksjoner - nå på norsk!

BokElgitar.com har fått tillatelse til å oversette og publisere den meget allsidig studio-musikeren og gitaristen Chris Juergensen sine online leksjoner fra boka «Infinite Guitar Lessons» på disse sidene. Her er innholdet så langt:

Chris Juergensen har gjennom en årrekke arbeidet for å fremme internasjonal musikkundervisning. Han ble i 1995 utnevnt til æresborger av New Orleans for sin innsats i så måte. Han har var lærer på den berømte Musicians Institute i Los Angeles, før han i de senere år begynte som leder for undervisningen ved den japanske musikkskolen Tokyo School of Music , og han holder gitarseminarer ved en rekke japanske musikkskoler. Her vil du da etterhvert finne flere av hans leksjoner oversatt til norsk.

Han har en fast spalte i det britiske musikktidskriftet «Music Maker», og han er gjesteskribent i iBreathemusic.com og guitartools.uk.co.

Han har etterhvert også bygd ut sine med videoer på sin YouTube-kanal chrisj64

Han er forøvrig aktiv på musikerforumet «iBreatheMusic» som ChrisJ, et av de beste forum for musikerer og gitarister på nettet, og du finner ham også på myspace, foruten på hans egen hjemmeside chrisjuergensen.com.

Han har skrevet flere bøker, bla. nevnte «THE INFINITE GUITAR» (2006) der han satte seg som mål å skrive ned alt han hadde lært opp gjennom årene. Den er nå oversatt til japansk og kinesisk. i 2011 ga han ut en oppfølger til sin gitarbok i form av øvingsboka «THE INFINITE GUITAR COMPANION - VOLUME 1 - MELODIC STUDIES The Major Scale, Diatonic Arpeggios and Inherent Modes » (2011).

Chris Juergensens utstyr: KTS titansadler, Xotic gitarer og effekter, D'Addario strenger, Devilstone gitarer og CoreX2 kabler.

Kutt fra liveopptak der Chris Juergensen fremfører låta «Smokin' Blues in A», gjort på en konsert i Tokyo, Japan.


Elgitar.com har oppnådd tillatelse til å oversette og publisere alle Chris Juergensens leksjoner til norsk. Dette matrialet er tilgjengelig på engelsk på Chris Juergensens offisielle hjemmeside. Se (Lessons). De er også utgitt i boka «The Infinite Guitar (Lulu)» som kan kjøpes i hardkopi og nedlastbart format.

  • chris_juergensen/start.txt
  • Sist endret: 11 år siden
  • av admin