om_elgitar_com

Velkommen til elgitar.com

Ønsker du å lære å spille gitar? Og ønsker du å kunne spille det du hører?

Har du spilt gitar en stund og føler deg frustrert over at du ikke kommer videre.

Ingen ting kommer uten innsats her i verden. Men …

«Gi en mann en fisk og mat ham for en dag. Lær ham å fiske og mat ham for livet.»

Du kan lære å spille gitar ved å lært deg noen grep og noen sanger. Men hvis det er alt, så …

Endel gitarkurs og opplæringsmatriale for gitar er rett og slett for elementært og for egnet til å svekke folks tro på at dette skal de klare. Du blir programmert til å feile. Du kommer til et punkt og så stopper det opp. Du må ha med deg det grunnleggende, og begynne å bygge et solid fundament.

«Ingenting er mer praktisk enn god teori».

Det å jobbe med det grunnleggende krever at du har litt mer motivasjon og er mer langsiktig. Men gevinsten av å få inn basiskunnskapen er at du blir en selvgående maskin. Det åpner seg et landskaper der du ser muligheter, og du har den forståelsen som gjør at du vet hvor du skal gå for å komme videre.

Veien ditt kan kreve mye av deg. Kansje den krever for mer enn du er villig til å ofre, men du vet i det minste hvilken vei du kunne ha gått.

Det er selvfølgelig mange gode gitarkurs og mange dyktige lærere. Men det en del er i alle fall triste historier og mangefulle og feilaktige opplæringsmetoder. I alle fall for deg som har hatt såpass ambisjoner og ønsker om fremdrift i spillingen sin at du har ønsket å lære deg å spille det du hører.

I første omgang gjelder det å få det i fingrene. Og det dreier seg ikke bare om motorikken og fingerferdighet. Men konsentrer deg om å trene fingrene slik at du samtidig samtidig får inn det grunnleggende om intervaller, treklanger, harmoni. Joda, det er også mange gode tabs med sanger du kan øver deg på, og det finnes massevis av kromatiske øvingsteknikker. Men ved å ta dette grunnleggende først, så vil alt gli så mye lettere etterhvert. For alt bygger på dette. Er du nybegynner, så ta lynkurset for nybegynnere til høyre.

Å spille et instrument er livslang læring. Vi kan alle lære av hverandre. Hvis du brenner inne med noe som kan være til hjelp for andre gitarister, eller har du kommentare, tips, kritikk som kan forbedre dette nettstedet, så ikke nøl. Registrer deg og bli med!

subj=Feedback fra Om elgitar

  • om_elgitar_com.txt
  • Sist endret: 11 år siden
  • av admin