Forskjeller

Her vises forskjeller mellom den valgte versjonen og den nåværende versjonen av dokumentet.

Lenk til denne sammenligningen

Begge sider forrige revisjon Forrige revisjon
sangbok [d.m.Y H:i]
admin
sangbok [d.m.Y H:i] (nåværende versjon)
admin
Linje 1: Linje 1:
 ====== Sangbok ====== ====== Sangbok ======
-"​Sangboka"​ nedenfor ble et prosjekt som er lagt på is pga. av rettigheter! 
  
-Men det finnes jo titusenvis av gitar-tabulatur (tab), gitartab-filer, ​på nettet i forskjellige formaterSe [[gripebrettet:​tabulatur|tabulatur]]+"​Sangboka"​ er et prosjekt som er lagt på is pgaav rettigheter!
  
-For å kunne bruke slike filer trenger du da et musikk-notasjonsprogram som kan åpne dem og spille dem av passende tempo+Men det finnes jo titusenvis av gitar-tabulatur på nettet ​og filer med [[gripebrettet:​tabulatur|tabulatur]] ​mange formater.
  
-**Guitar Pro** er kommersielt,​ men det mest velutviklede programmet. ​+Et av de meste brukte programmer for slike filer er **Guitar Pro**. Det er et kommersielt,​ men det utvilsomt ​mest velutviklede programmet ​for tabulaturDet finnes mer generelle musikk-notasjonsprogrammet som Sibelius og Musescore som har støtte for tabulatur, og det finnes gratis tabulatur-programmer som TuxGuitar, PowerTab og  ​
  
 Her er noen demoer fra utvikleren for hva det er godt for og hvordan du kan bruke det.  Her er noen demoer fra utvikleren for hva det er godt for og hvordan du kan bruke det. 
  • sangbok.txt
  • Sist endret: 8 måneder siden
  • av admin